Strålevarmepanel i loftet - modulloft - sænket loft

Behagelig komfortvarme - lavere energiforbrug - en hærværksikker varmeløsning

Strålevarmepanel i loftet 

Strålevarmepanel kan nemt monteres i modulloft eller det sænkede loft. De infrarøde varmestråler kan nå bedre rundt i rummet, således at gulve, vægge, møbler og personerne i rummet bliver opvarmet.

Infravarme Standard og Infravarme Smart leveres begge i modeller til indbygning i modulloft – sænkede lofter som eksempel Rockfon og tilsvarende. Infravarme Smart leveres i størrelsen 59,5 x 59,5 og 59,5 x 119,5, der findes også modeller i 30 serien som kan tilpasses modulloft og sænkede lofter. Infravarme Standard leveres i størrelsen 60 x 60 (59,5 x 59,5).

Infravarme Strålevarmepanel kan monteres som den eneste varmekilden i rummet, altså totalopvarmning, eller blot punktvarme. Monteres Infravarme Strålevarmepanel i T-grid loft / modulloft / sænkede lofter er varmesystemet sikret mod hærværk og skader, i tillæg kan de nemt flyttes ved behov. Strålevarmepanelet giver en god beskyttelse mod kuldefald og træk fra vinduer og andre kolde flader. Med loftmontering udgås også berøring af varmekilden – en fordel i børnehaver, klasseværelser hospitaler mm.

Styringen af varmen kan ske via en centralstyring, der styrer varmen i hele rummet, eller man kan vælge at styre det enkelte indbyggede strålevarmepanel enkeltvis med kontroller. Strålevarmepanelet kan også serie kobles.

VI ser flere LED lyspaneler blandt andet fra OSRAM, hvor man i modulloft også placere disse effektive LED lyspaneler. Lyspanelerne er ofte malet i en mat hvid overflade, som matcher fint Infravarme Smart i mathvidt glas (sandblæst) alternativt Infravarme Standard Stål i RAL9016.

Med denne løsning opnås en usynlig lys og varmekilde i tillæg til at der frigøres vægplads.

Strålevarmepanel – til den kolde medarbejder

I det store fælleskontor kan der godt sidde nogle medarbejder på en udsat kold plads eller en medarbejder der har brug for mere varme end kollegaerne. Monter et Strålevarmepanel i loftet over denne medarbejder. Varmen styres individuelt og manuelt med kontroller på skrivebordet, der sørger for at der er varmt på det tidspunkter hvor der arbejdes.

Smart styring i fællesrum der ikke bruges så ofte.

Med Infravarme SMART kan man trådløst styre temperaturen på forskellige tider automatisk. Et fællesrum eller møderum hvor der ikke altid er folk kan eksempelvis styres til en temperatur på 18 grader udenfor arbejdstiden og når der kommer folk i rummet vil en bevægelses censor registrere dette og skrue op til f.eks. 21 grader.

Et møderum der ikke bruges så ofte kan også styres fra en PC. Den som booker rummet til møde og klargør dette til møde, vil fra sin PC kunne styre varmen i rummet så der er varmt til mødet.

Disse muligheder er med til at spare energi og dermed hjælper virksomheden til at nå sit Co2 mål.

Møderummet var et eksempel på anvendelse som sikkert også kan bruges i andre rum som kantine, rygerum, lagerrum, pakkerum m.m.

 

Strålevarmepanel – montering og vedligehold modulloft:

Infravarme strålevarmepanel erstatter et af de monterede ROCKFON eller lignende modulloftsplader. Loftspladen løftes ud og strålevarmepanelet løftes op og lægges i skinnerne. Strøm 230 volt tilsluttes og man er kørende. Ingen vedligeholdelse, ingen støj fra blæser – blot en behagelig varme.

Ofte er der rør og ledninger gemt i det sænkede loft, hvorfor placeringen af strålevarmepanelet skal tage hensyn til disse installationer. Der skal altid være minimum 20 cm luft imellem det sænkede loft og det faste loft. Afstand rør og ledninger bør være minimum 10 cm.

Det er ingen efterfølgende vedligehold af varmesystemet.

Strålevarmepanelet kan også monteres i loftet med tilhørende beslag, eller hængende i wire / kæder ned fra loftet. Endelig kan de placeres i en 45 graders vinkel imellem loft og væg.

Opvarmning med Infravarme Strålevarmepanel

Eksempelvis i klasseværelser – børnehaver – kontorlokaler med Infravarme Strålevarmepanel – giver en behagelig og sund varme. Strålevarmepanelet afgiver en ensartet varme i hele rummet, samme temperatur ved loft og gulv. Læs gerne mere om teknologien her på vores side, eller kontakt os på mail eller telefon for supplerende informationer.

Infravarme Strålevarmepanel er produceret i Tyskland. Infravarme Smart produceres hos Crea Electronic og Infravarme Standard hos Infranomic.

Strålevarmepanel – varmesystem til skoler, børnehaver, kontorlokaler mm

Strålevarmesystemet opvarmer alle de faste objekter som gulv, væg loft og møbler. Luften bliver dermed opvarmet indirekte. Temperaturforskellen mellem gulv og loft er meget lille, varmen opleves behagelig, en perfekt komfortvarme uden træk og støj.

Hvad skal der til?

50 kvadratmeter – hvad skal der til?? Kontakt os for supplerende informationer.

Vi har to produkter – Infravarme Standard og Infravarme Smart, de har forskellig effekt og virkemåde. Infravarme Standard leveres uden styring, Infravarme Smart leveres med styring og intelligent kontroller.

Forudsætning: Ingen anden varmekilde i rummet, vi ønsker 21 grader, lokalet er rimeligt isoleret, og der er maks. 3 meter til loftet.

Anvendes der Infravarme Standard skal der bruges 8 strålevarmepaneler.

Anvendes der Infravarme Smart skal der bruges 4 strålevarmepaneler