Udgivet i 1 kommentar

Den kolde Reception kan varmes op med infrarød varme

 

Det kan være svært at smile i Receptionen, når der er koldt

infravarme SMART giver varme i receptionen
Reception med infravarme monteret i loft.

Medarbejdere i Receptionen er ofte udsat for træk og kuldefald fra dør og/eller vinduespartier. Den ofte åbne indgangsdør og indgangsparti lukker meget kold luft ind.

Problemet kan løses på flere måder og vi rådgiver gerne om hvilken løsning der bedst løser kuldeproblemet. Vores fokus er infrarød varme og kaldet Infravarme, det er nemt at opsætte, giver en behagelig varme og så er Infravarme Paneler vedligeholdelsesfrie.

Med infrarød varme kan vi enten opvarme receptions området med infravarme paneler monteret i loft eller på væg – eller vi kan montere infrarøde varmepaneler på skranken eller under bordpladen – der er mange muligheder. Varmen kan styres automatisk, så der er varmt når der er bemanding i Receptionen.

Infravarmen kommer fra de infrarøde stråler fra den varme overflade på infravarme panelet. De infrarøde stråler rammer emner som gulv, væg og de personer der er i receptionen og opvarmer disse. De opvarmede emner afgiver varme til luften. Det opleves ligesom Solen stråler, der heller ikke kan opvarme luften men opvarmer jorden der så opvarmer luften.

Når emnerne – gulv, væg og reception er opvarmet, bliver der hurtigt varmt igen efter at døren har været åben og sendt en frisk kold vind ind. Det aktive infrarød varmepanel afgiver hele tiden infrarøde stråler som personerne i receptionen vil mærke – og derfor ikke mærker den kolde luft så afkølende.

Zone-opvarmning:

Når vi opvarmer en reception i et større område, tænker vi i Zone opvarmning. Vi vil have receptionsområdet på 10 – 20 kvadratmeter opvarmet lidt mere end resten af gangarealet/indgangsområdet. Når der opvarmes med infrarød varme som vi kalder infravarme kan vi retningsbestemme strålevarmen til at opvarmes lige der hvor der er brug for varmen.

Styring af temperaturen – varmen:

Det er også vigtigt at temperaturen kan styres automatisk. Der er oftest en varmeløsning i dag som holder en stabil temperatur på f.eks. 21 grader, indtil der kommer besøgende og døren går op og lukker en kold vind ind i lokalet.

Vi kan styre infravarmen med termostat og timer, så der er den temperatur man ønsker i det Receptionen når der er bemanding i Receptionen. Kontrolleren der styrer dette kan ligge på skrivebordet eller monteres på siden af receptionen. Kontrolleren vil straks reagere på et kuldefald og regulere effekten for at få den nødvendige overfladetemperatur på det infrarød varmepanel som skal til for at løfte temperaturen og kompensere for den kolde vind.

I Kontrolleren kan man oprette tider og ønsket temperatur, så det kører automatisk, og man kan selvfølgelig styre temperaturen manuelt med piletaster på Kontrolleren.

Infravarme paneler fås i flere modeller, størrelser og farver. Det mindste Infravarme SMART panel er på 30 x 30 cm og infravarme SMART leveres i flere modeller op til størrelser på 60 x 120 cm – se her for yderligere beskrivelse af Infravarme SMART – link https://infravarme.com/infravarme-smart/

Infravarme SMART leveres med monteringsbeslag, skruer samt den intelligente styring – ISTC-kontroller, men der kan tilkøbes tilbehør til PC-styring, gulvstativ m.m. se mere om dette her – Tilbehør.  https://infravarme.com/infravarme-smart-tilbehoer/

Opvarmning til erhverv og kontor:

I kontormiljøer er der ofte sænkede løfter med plader på 60 x 60 cm. Når vi ser på en varmeløsning for hele kontoret/lokalet, så vælger vi ofte at anvende vores infravarme paneler der passer i loftprofilen i modulloftet og i princippet erstatter nogle af loftspladerne. Varmen styres af den trådløse kontroller. Nem at installere, ingen vedligeholdes og styres automatisk.

Vi løser mange kulde udfordringer i kontormiljøer – få gerne inspiration her på vores hjemmeside.

SPØRGSMÅL til os er meget velkommen – brug vores Kontaktformular

Eller ring gerne til os på +45 70707922, for en snak om din kulde udfordring.

Kulde og træk giver ofte dårligere præstationer på jobbet. Produktiviteten kan falde op til fem procent med et dårligt indeklima, og det kan hurtigt blive mange gange dyrere for virksomheden end udgiften til varme.

Nedgangen i produktiviteten skyldes ikke kun de kolde stive fingre og hovedpine af for spændte skuldre. Medarbejderne bliver også i høj grad påvirket og kede af, at arbejdsgiveren ikke prioriterer deres velbefindende.

Fryser medarbejderen kan det føre til sygedage, der også koster penge, og manglende produktivitet.

LÆS eventuelt indlæg her på HK Handels hjemmeside – HVOR KOLDT MÅ DET VÆRE PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Udgivet i 7 kommentarer

Brændeovnsvarme med infrarød varmepanel

Er der noget der er bedre end varmen fra en brændeovn på en kold dag?

Infravarme Standard, ir varmepanel
Infravarme brændeovnsvarme

Med infravarme produkter er det muligt at skabe dette varme miljø i din stue, uden besvær med at sørge for brænde og tænde op.

Infravarme infrarøde paneler kan monteres omkring din hyggekrog i stuen – enten i loftet eller på væggen over sofa eller som i eksemplet på billedet – over dit fjernsyn. Der kan tændes for varmen manuelt eller med automatik. Vi har kunder der bruger styring til at tænde for varmen på et bestemt tidspunkt, og andre tænder for det infrarød varmepanel når der tændes for lyset/tv-et og andet ved hyggekrogen.

Den infrarøde stråling fra infrarød varmepanel mærkes hurtigt og giver en god og behagelig varmeoplevelse. De infrarøde stråler varmer ikke luften op men de materialer og personer der er i området. Du vil opleve varmen ligesom varmestrålerne fra en brændeovn. Du kan evt. vælge et Infravarme panel med motiv, som dette.

Oplev brændeovnsvarme fra infrarød varme

Design og modeller:

Infrarød varmepaneler leveres i forskellige designs, farver, størrelser, effekt med eller uden ramme osv. Der vil sikkert være ét eller flere der matcher din bolig.

Man skal ikke kun begrænse sig til hyggekrogen i stuen, det kan også være ved spisepladsen i køkkenet, eller over køkkenbordet. Forestil dig en kold morgen og hvor du mærker de infrarøde stråler der varmer dig op imens du laver kaffe eller smører madpakker – der er mange muligheder.

Infrarød varme kan styres automatisk med kontroller der styres tid og ønsket temperatur, eller med en bevægelsessensor.

Ikke kun som supplerende varmekilde:

Infravarme infrarøde varmepaneler anvendes og som eneste varmekilde i mange boliger. Ovennævnte var blot et par eksempler på hvordan man kan supplere med infrarød varmepanel for at få lidt ekstra varme de steder man opholder sig mest – uden at opvarme hele rummet til den behagelige temperatur.

Infrarøde varmepaneler fås i flere modeller, størrelser og farver. Det mindste Infravarme SMART panel er på 30 x 30 cm og infravarme SMART leveres i flere modeller op til størrelser på 60 x 120 cm – se her for yderligere beskrivelse af Infravarme SMART.

Infravarme STANDARD leveres i størrelser fra 60 x 40 cm op til 60 x 150 cm i forskellige design, glastyper og farver. Se her for yderligere beskrivelse af Infravarme STANDARD.

Vi løser mange kuldeudfordringer – få gerne inspiration her på vores hjemmeside.

Ønsker du at se og få et overblik over de forskellige modeller og priser kan du gå til vores BUTIK.

SPØRGSMÅL til os er meget velkommen – brug vores Kontaktformular.

Eller ring gerne til os på +45 70707922, for en snak om din kulde udfordring.

 

Udgivet i 2 kommentarer

Ingen kolde medarbejdere med infrarød varme

Den kolde medarbejder på kontoret trives ikke.

Vi mennesker har forskellige opfattelse af varme og kulde. Nogle trives bedst ved 24 grader og andre bedst ved 21 grader. Har man sit eget kontor er det muligt at have den temperatur der passer én bedst, men er man i et lokale sammen med flere kollegaer der ikke alle har samme behov for varme, så har vi en udfordring i at få løst vores arbejdsmiljø så alle medarbejdere trives.

Lotte og Lone fryser – 2 ud af 10 medarbejder i lokalet, de andre trives godt ved 21 grader. Lone og Lotte skruer op for varmen til 24 grader, så har de det fint. Nu er problemet at de andre 8 kollegaer har det for varmt og ikke trives. I begge tilfælde har vi ikke en optimal situation, hvor alle 10 medarbejdere trives og kan arbejde 100%.Frysende medarbejder, infrarød varme

Løsningen er at placere infrarød varme i loftet over Lotte og Lone med en trådløs kontroller på skrivebordet som sørger for at der er den ønskede temperatur ved deres arbejdsplads. Infrarød varme udsender de varme stråler i en vinkel og rammer derfor et givent område – lige der hvor Lotte og Lone sidder. Placering i loftet giver den bedste udnyttelse af varmen. Nogle løser også problemet med en varmeblæser på gulvet, men den løsning er ikke så god for miljøer og klimaet på kontoret, da luftstrømmen sender varmen rundt i lokalet sammen med det støv der hvirvles op at varmeblæseren. Det er også en dyr løsning, da en varmeblæser bruger meget strøm.

Er der i lokalet sænket loft med loftplader på 60 x 60 cm, kan vi erstatte disse plader på 60 x 60 med infrarød varmepanel. Er der faste lofter kan panelet monteres direkte på loftet. Varmen styres af den trådløse kontroller. Nem at installere, ingen vedligeholdes og styres automatisk.

Infravarme kommer fra de infrarøde stråler fra den varme overflade på infravarme panelet. De infrarøde stråler rammer emner som gulv, væg og de personer der er i receptionen og opvarmer disse. De opvarmede emner afgiver varme til luften. Det opleves ligesom Solen stråler, der heller ikke kan opvarme luften men opvarmer jorden der så opvarmer luften.

Når emnerne – gulv, væg og skrivebord er opvarmet, dannes der en varme zone i dette område. Derfor bliver der hurtigt varmt igen efter at døren har været åben og sendt en frisk kold vind ind. Infravarme panelet afgiver hele tiden infrarøde stråler som personerne i receptionen vil mærke – og derfor ikke mærker den kolde luft så afkølende.

Zone-opvarmning:

Når vi opvarmer et område i et lokale som beskrevet herover, tænker vi Zone opvarmning. Vi vil have én eller flere arbejdspladser opvarmet lidt mere end resten af lokalet.

Når der opvarmes med infrarød varme, som vi kalder infravarme, kan vi retnings bestemme de infrarøde stråler, så der opvarmes lige der hvor der er brug for varmen.

Styring af temperaturen – varmen:

Det er også vigtigt at temperaturen kan styres automatisk. Der er oftest en varmeløsning i dag som holder en stabil temperatur på f.eks. 21 grader. Vi kan styre temperaturen med termostat og timer, så der er den temperatur man ønsker når arbejdspladsen benyttes. Kontrolleren der styrer dette kan ligge på skrivebordet eller monteres på væggen.

På Kontrolleren kan man oprette tider og ønsket temperatur, så det kører automatisk, og man kan selvfølgelig styre temperaturen og den infrarød varme manuelt med piletaster på Kontrolleren.

Infrarød varmepanel fås i flere modeller, størrelser og farver. Det mindste infravarme SMART panel er på 30 x 30 cm og Infravarme SMART leveres i flere modeller op til størrelser på 60 x 120 cm – se her for yderligere beskrivelse af Infravarme SMART .

Infravarme SMART leveres med monteringsbeslag, skruer samt den intelligente styring – ISTC-kontroller, og der kan tilkøbes tilbehør til PC-styring, gulvstativ m.m. se mere om dette her på Tilbehør  

Opvarmning til Erhverv og kontor:

Vi løser mange kulde udfordringer – få gerne inspiration her på vores hjemmeside

SPØRGSMÅL til os er meget velkommen – brug vores Kontaktformular 

Eller ring til os på +45 70707922, for en snak om din kulde udfordring.

LÆS eventuelt indlæg her på HK Handels hjemmeside – HVOR KOLDT MÅ DET VÆRE PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Udgivet i 2 kommentarer

Hvorfor er Infravarme SMART så unikt?

Infravarme Smart  –  et  “made in Germany” produkt.

Infravarme SMART serien også kaldet Sunnyheat af Producenten Crea Systems i Tyskland. Infravarme SMART er et infrarød varmepanel der er udviklet og produceret i Tyskland.

Det helt unikke ved Infravarme SMART er den trådløse styring ISTC-kontroller.

Det helt unikke ved Infravarme SMART er den trådløse styring der følger med Infravarme SMART panelet.

Styringen består af elektronik på panelet samt en trådløs termostatenhed, med betjeningsknapper og display – den kaldes ISTC-kontroller og monteres på væggen i det rum hvor Panelerne er monteret. Ud over at holde øje med temperaturen og holde den på den temperatur vi ønsker, kan man i ISTC-kontroller I ISTC-kontroller. ISTC-kontroller er også den enhed hvor vi kan ændre på ændre opsætning og værdier som.

Termostatstyringen i ISTC-kontroller er kombineret med en PI-regulering, som beregner hvor meget strøm der skal bruges i Panelet for at få den stråling der skal til i rummet for at få opvarmet luften til den ønskede temperatur. Denne funktion sparer energi / penge og kan sammenlignes lidt med fartpilot i bilen, som gør at vi kører lidt længere på en liter brændstof, i det her tilfælde at vi får lidt mere varme for den samme pris. Sammenlignet med en termostatstyret tænd/sluk funktion som er på de fleste infrarøde varmepaneler spares der ca. 9% og vi får i tillæg en mere ensartet varme.

Unikt er også den effekt som Infravarme SMART arbejder med:

Eksempel: En stue på 25 kvm. skal opvarmes med infrarød varme.

Her kan løsningen være at man tager 2 – 3 infrarøde paneler fra en anden producent eller at man tager 1 Infravarme SMART panel fra Sunnyheat. Ét Infravarme SMART panel der måler 60 x 120 cm har en maksimal effekt på 2.000 watt, som betyder at der er en kapacitet til rådighed som vi ikke ser i andre infrarød strålevarme paneler. De ligger på maksimalt på 900 watt og har et større mål. Derfor er Infravarme SMART ikke altid en dyrere løsning, men i nogle tilfælde en billigere investering og en nemmere løsning at installere og opsætte.

Variabel opsætning af overfladetemperatur på Infravarme SMART panelets overflade.

Overfladetemperaturen er sat til maksimalt 140 grader, iht. EU-regelsæt. Vi kan ændre den maksimale overfladetemperaturen til at ligge i spændet 60 – 210 grader. Denne facilitet gør at Panelet kan tilpasses til den enkelte opgave – eller alle opgaver. I et HOT YOGA studie ønsker man en høj temperatur i rummet, så er 180 – 210 grader optimalt. I institutionen vil man have en lavere temperatur osv.

En hurtig tilgang til dette er Børnesikring, som aktiveres her og nu på ISTC-kontroller og som begrænser overfladetemperaturen til 60 grader.

Programmering af tider og temperatur for automatisk styring:

For at spare energi og for at få en så billig varme som mulig kan der i ISTC-kontroller oprettes tider og temperatur for de dage man ønsker det.

I en Bolig har man ofte en rutine for hverdage og en anden for weekends. Her vil man oprette 2 programmer. Ligeledes på kontoret, lageret osv.

Man kan oprette at man f.eks. har en nattetemperatur på 18 grader og at temperaturen skal løftes til 22 grader kl.06.00, så der er 22 grader kl. 07.00 når dagen starter og at temperaturen sænkes til 18 grader for kl. 22.00. Er man ude af huset i løbet af dagen kan man evt. have en lavere temperatur fra kl. 08.00 til kl. 16.00 – der er mulighed for at oprette i alt 4 programmer med hver 6 profiler for tid og temperatur.

Infravarme SMART kan også styres fra PC og Smartphones.

Vi har tilbehør som CREAbox og PC-interface der tilbyder mulighed for at oprette tider 24/7.

Er det interessant så tag gerne en snak med os og dine udfordringer for styring af temperatur, så kan vi rådgive om dette og stille nogle scenarier op.

Løbende aflæsning af forbrugt strøm – energiforbrug.

Man kan løbende aflæse hvor stor effekt/forbrug der er lige i det øjeblik, og man kan aflæse forbruget på det enkelte panel eller i det enkelte rum på ISTC-kontroller.

ISTC-kontroller med flere opsætninger:

Der er mange flere funktioner:

ISTC-kontroller kan styre forbruget – at 2 Infravarme SMART paneler i samme rum og med én ISTC-kontroller ikke får strøm samtidig – Smart hvor der ikke er så nok strøm boligen til at drive begge Infravarme SMART paneler samtidig.

Nedjustering af effekt der må bruges til f.eks. 75%

Tilbehør til Infravarme SMART.

Smart blive det når vi kan tilslutte udstyr så behovet mødes fuldt ud.

Bevægelses sensor – aktiverer ISTC-kontroller hvor vi kan opsætte at når der er folk i rummet skal temperaturen løftes til f.eks 22 grader. Smart i kontormiljø, kælder o.l.

Vindues- og dørsensor, der giver besked til ISTC-kontroller at nu er vinduet / døren åben, som oftest vil betyde skru ned for varmen eller en anden opsætning.

Gulvstativ – til at montere Infravarme SMART panelet på gulvet, så panelet står tæt på det område der ønskes opvarmet – reception, lænestol i stuen osv.

45 graders beslag til montering på væg så f.eks. et 30 x 150 panel kan monteres over en terrassedør da det her er bedst at få plads til Infravarme panelet. Eller i en slagterbutik hvor personalet skal have varme men de infrarøde stråler skal rettes væk fra køledisken. Anvendes også i restaurant til opvarmning men med Spejloverflade så det er nemt for serveringspersonalet at se hvad der mangler på bordet. For kunderne et spejl til hjælp til at få sat lokkerne.

Læs evt. mere om Infravarme SMART Tilbehør her.

Historien om Sunnyheat.

Crea Systems har i 30 år udviklet, produceret og leveret styringskomponenter til bl.a. ventilations- og airconditions producenter som underleverandør.

Infrarød varme er ikke en ny opfindelse, der findes mange producenter af infrarød varmepanel, men der findes ikke nogen med en styring som den der er indbygget i et Sunnyheat produkt. Det startede med at en god ven af huset spurgte grundlæggeren af Crea Systems om de ikke kunne levere en styring til en infrarød varme løsning, da det ikke var muligt at finde en leverandør af infrarød varme der kunne leve op til hans krav og forventninger til styring af den infrarøde varme.

Når man nu skulle i gang med at producere et produkt baseret på en kendt teknologi når det galt varmen, så var tilgangen at man ville producere et unikt panel i de bedre materialer og med en varmemåtte der leverede mere varme end konkurrenterne og med et mindre strømforbrug. Dertil ville man så koble den optimale styring med mange muligheder, som beskrives senere samt en intelligent styring af det energibehov der skal til for at Sunnyheat panelet leverer den optimale varme med mindst muligt energiforbrug. Termostatstyringen er kombineret med en PI-regulering, som beregner hvor meget strøm der skal bruges i Panelet for at få den stråling der skal til i rummet for at få opvarmet luften til den ønskede temperatur. Altså ikke en tænd sluk styring af strøm til panelet styret af termostat, men en regulering af den strøm der bruges i Infravarme Panelet, så temperaturen er stabil og opleves behageligt.

Infravarme SMART er udviklet igennem tiden og der kommer hele tiden forbedringer og nye versioner af den software der ligger i styringen.

I dag har vi en serie af Infravarme SMART produkter i størrelser fra 30 x 30 til 30 x 150 og 60 x 60 til 60 x 120. Flere typer glas i flere farmer og med eller uden ramme.

Læs mere om Infravarme SMART her, eller

gå til vores BUTIK,

Har du brug for rådgivning om hvordan du kan løse dit kuldeproblem – så ring gerne til os på telefon 70707922, eller gå ind på vores Kontakt side og send os et par ord – så hører du straks fra os.

Udgivet i Skriv en kommentar

ir varmepanel

Ir Varmepanel – Design der varmer

Infrarvarme Ir varmepanel kan benyttes alle steder, hvor du har brug for en varmekilde, hjemme, i sommerhuset, campingvognen, autocamper, på arbejde mv. Som den eneste varmekilde, som supplerende varmekilde, eller som periodeopvarmning. Der er mange muligheder.

Med Infravarme ir varmepanel som supplerende varme, vil man oftest placere ir varmepanelet tæt på sine favorit siddepladser – som gerne kan være spisepladsen, sofabordet eller læsestolen. Infravarme ir varmepanel kan leveres med egne beslag, så det kan stå frit på gulvet eller monteres i loftet.

Overvejer du at bruge ir varmepanelet som den eneste varmekilden i boligen, vi man tage udgangspunkt i en beregning der viser hvad der skal til for at opvarme boligen, med et udgangspunkt i de enkelte rum og værelser. Sammen med trådløs varmestyring kan du enkelt holde oversigt over dit energiforbrug. Med de fakta, hvor mange ir varmepanel og watt der skal bruges, kan man vælge i vores modeller af Infravarme Standard eller Infravarme Smart, hvilket ir varmepanel som vil passe bedst i ens interiør og design i boligen.

Allerede i investeringfasen kan du nemt se de økonomiske fordele. Der er ikke behov for et centralvarmesystem, en kedel eller en pejs. Installation er enkel, de fleste kan nemt installere Infravarme ir varmepanel, alle modeller leveres komplet med ledning – og monteringsbeslag til væg. Hvis der ønskes montering via en forbindelsesboks, skal dette udføres af autoriseret personel.

Driftsmæssig er etableringen af ​​Infravarme Ir varmepanel god økonomi i forhold til konventionelle varmesystemer, er der i tillæg muligt for grøn energi, vil etableringen være bæredygtig og miljøvenlig.

ir varmepanel, ir varme

Infravarme ir varmepanel

– når design og brugsværdi går hånd i hånd

Skal det være modellen som kan leveres i op til 200 farver og matche farven på væggen eller køkkenlågen? Skal det være modellen som leveres med mange forskellige rammer? Skal det være modellen med motiv, dit eget eller et af vores standard motiv? Eller skal det være modellen i hvidt glas med trådløs varmestyring og som nemt giver dig behagelig varme med et lavt strøm forbrug?

Infravarme ir varmepanel har et effektivitetniveau på næsten 100% – næsten al energi som  anvendes går til opvarmning. En ekstra fordel er manglen på vedligeholdelse, der er ikke behov for årlig vedligeholdelse eller service. Monteres Infravarme ir varmepanel med trådløs termostat, skal man blot huske at udskifte batteriet efter 24 måneder, i tillæg har infravarme ir varmepanelet en ekstrem lang levetid. Infravarme ir varmepanel fås i forskellige tykkelser afhængigt af model og producent. Infravarme Standard Slimline er kun 14 mm tykt. Alle er produceret i Tyskland.

Om IR Opvarmning

Siden etableringen af ​​solsystemet har naturen valgt de lange infrarøde varmebølger som den mest effektive metode til at levere varme til alle levende på jorden. Uden de infrarøde varmestråler ville jorden være en isklump uden liv. Langbølged infrarød varmestråling er en del af det naturlige lys spektrum fra solen, helt ufarligt for os mennesker og dyr, og bør ikke sammenlignes med de farlige UV-stråler. Menneskekroppen er faktisk designet til at absorbere infrarøde varmebølger, hvis fordel er blevet brugt medicinsk i flere årtier.

Infravarme IR Varmepanel sender infrarøde varmestråler ud i rummet, som igen opvarmer vægge, loft, gulv, møbler m.m. Disse faste materialer lagrer varmen, og afgiver denne til luften. De infrarøde strålerne minder om solens varme stråler på en varm sommerdag, uden de farlige UV strålerne.

Find flere informationer om Infravarme ir varmepanel her på vores side, eller går direkte til vores Tyske leverandører Infranomic og Sunnyheat for inspiration. Kontakt os gerne for supplerende informationer om os og vores produkter.

 

Udgivet i 8 kommentarer

Blacklight Terrassevarmer

Blacklight Terrassevarmer til terrassen eller altanen

Blacklight Terrassevarmer, den innovative og stilfulde Terrassevarmeren, helt uden synlig rødt eller gult lys. Infravarme Blacklight Terrassevarmer, betyder ganske enkelt en Terrassevarmer eller varmelampe uden lys. Den Infrarøde Terrassevarmeren, næste generation af Terrassevarmer er egnet til indendørs og udendørs opvarmning. Terrassevarmeren er i dag i brug som varmekilde på Terrasser, altaner,  restauranter, havestuer, lagerhaller, gårdhaver, private poolområder mm.

Blacklight Terrassevarmer

Terrassevarmer i to størrelser:

 • 1800 watt, måler 110 x 19 x 7, er beregnet til et areal på ca. 8 – 12 m2,
 • 2400 watt, måler 160 x 19 x 7, er beregnet til et areal på ca 10 – 15 m2,

Stilfuld og elegant design

Infravarme elektrisk Varmelampe har et elegant udseende. Terrassevarmeren er matsort, slank og stilfuld i designet og giver en diskret og lækker varmeoplevelse. Helt uden lyd, lys og lugt. Den bedste effekt får man når Terrassen er med en eller to faste sider.

Tilbehør

Terrassevarmeren leveres komplet. Det hele er med fra start!

4 trins effektregulering, fastmonteret kabel, fjernbetjening og loft / væg beslag er inklusive.

Dog er det altså muligt

-at også købe Terrassevarmeren uden effektregulering og fjernbetjening, hvis Terrassevarmeren skal monteres sammen med styringssystemer ala KNX eller lignende Smart hus styring. Terrassevarmeren kan dermed nemt betjenes via Smartphone eller lignende.

80% billigere i drift en tilsvarende Gas Terrassevarmere / Gas Varmelamper

Driftsprisen er langt billigere en tilsvarende størrelse Gas Terrassevarmere. Eksempel: 1 timers drift koster med Infravarme elektrisk Terrassevarmer 1800 watt, kun 4,00 kr.

Med en tilsvarende Gas Terrassevarmer/varmelampe vil omkostningen være kr.18,00. Beregnet på at begge kører 100 %.

Forlæng og nyd de lange, lyse og hyggelige sommeraftener med GOD samvittighed!

Infrarød Varme – næsten som Solens varme stråler

De lange infrarøde varmestrålerne opvarmer alle de faste emner de infrarøde varmestrålerne træffer. Næsten som Solens varme stråler, uden de farlige UV strålerne. Emnerne kan være gulv, væg, møbler og mennesker. Disse faste emner lagrer varmen og afgiver varmen langsomt til luften. Du vil opleve en behagelig varme, og bliver ikke ”stegt” som man ofte kan opleve med Terrassevarmere med kortbølgede varmestråler.

Reducer dit Co2 forbrug

Vælg en elektrisk Terrassevarmer – det henstiller flere kommuner at man gør. Spar miljøet, reducer risikoen for brand – spar energi!

Læs mere om vores energivenlige produkter i vores produktkatalog her på vores side

Udgivet i Skriv en kommentar

Terrassevarmer-Varmelampe

Terrassevarmer – Varmelampe

Terrassevarmer – Varmelampe – Infrarød varmekilde baseret på moderne Infrarød teknologi. Infravarme – Terrassevarmer – Varmelampe, den mest moderne varmekilde for terrasser, havestuer og udendørs servering til de lange og lyse sommer aftener, lydløs og uden synlig rødt / gult lys.

Infravarme Infrarød Terrassevarmer – Varmelampe er:

 • Matsort – moderne i designet
 • Blacklight Terrassevarmer
 • Nano behandlet, med rillet og buet overflade for bedre varmefordeling
 • Leveres komplet med fjernbetjening til effektregulering og tænd sluk timer
 • To modeller, 1800 watt og 2400 watt

Blacklight Terrassevarmer Varmelampe

Blacklight Terrassevarmer – Varmelampe uden synlig lys!

Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe – Blacklight uden synligt lys – overfladetemperaturen er lav, maks temperaturen er kun 380 grader, til  sammenligning med traditionelle lysende Terrassevarmere som nemt kan opnå en  temperatur på 1000 grader eller mere.

Med fjernbetjening reguleres effekten på Infravarme Terrassevarmer – Varmelampe, om du ønsker 25%, 50%, 75% eller 100% effekt, valget er dit. Overfladetemperaturen er afhængig af effekten. Det er også via fjernbetjeningen man kan indstille den Infrarøde Terrassevarmer til at slukke på et angivet tidspunkt.

Sammen med den Infrarøde Terrassevarmer – leveres  monterings beslag til væg og loft, skruer, samt kabel på 1,8 meter, komplet med Chuko stik.

Driftsprisen på Infravarme Terrassevarmer –  Varmelampe er lav – 80% lavere end tilsvarende Gas Terrassevarmere.

Infravarme Infrarød Terrassevarmer

-opleves som Solens varme stråler – uden de farlige UV strålerne. Terrassevarmeren er i infrarød kategori B/C – de langbølgede infrarøde varmestrålerne, og leveres i to forskellige størrelser og effekt, 1800 watt og 2400 watt.

Tænk på at minimere CO2 – det gør også flere kommuner, land og byer – vælg en elektrisk Terrassevarmer.

Spar miljøet, tænk på sikkerhed. Med en Blacklight Terrassevarmer – Varmelampe der benytter el som energikilde, reduceres risikoen for brand og Co2 udslip.

Brugsområder:

Infravarme Infrarød Terrassevarmer er i dag i brug som udendørs varmekilde på overbyggede terrasser, i havestuer, sommerhus, udendørs serveringer, garager og ellers der hvor du har behov for en supplerende varmekilde.

Læs gerne med om Infravarme Blacklight Terrassevarmer – Varmelampe på vores side  ønsker du at bestille,  gå direkte til vores butik ring gerne på 7070 7922 eller kontakt os via vores kontakt side

Udgivet i Skriv en kommentar

Tips og Tricks – Infravarme SMART

Infravame SMART til Studier og installationer

med mere end ét Panel til èn ISTC-kontroller

 Er du ny bruger af Infravarme SMART, så tag et blik på Manual ISTC Basic 2018 DK – v 40, den giver indblik og forståelse for mulighederne.

Du kan også finde hjælp og inspiration her på vores Video klip.

Spærre tasterne på ISTC-kontroller.

Tast 1+3, 2, 1.

Nu vises et % tegn på Dsiplay, det angiver at tastaturet er spærret.

Spærring fjernes på samme måde.

 Ændre ISTC Pro til EASY – så er kun piletasterne aktive.

Programmer med tider og temperatur er aktive. Man kan nu kun regulere ønsket temperatur med piletasterne.

 • Hold tast 3 (pil ned) inde i ca. 15 sekunder og nu er det ISTC Easy.
 • Tilbage igen til ISTC-kontroller Pro på samme vis

Fejlsøgning:

På Infravarme panelets bagside er der en elektronikboks med en tænd/sluk vippekontakt samt en LED lampe – disse bruges ved fejlfinding og opsætning.

ISTC-kontrolleren er styreenheden og uden den kan systemet ikke fungere:

 • Tomt batteri – ISTC-kontrolleren er batteri drevet – levetid ca. 12 mdr.
  • Tomt batterisymbol vises på ISTC-kontroller nederst på display.
  • Løft ISTC-kontroller ned fra væggen, skru de 4 skruer ud og løft bagbeklædningen af – skift de 4 stk. AA-batterier.
  • Monter bagbeklædningen og indstil tiden, minutter. timer og dagnr. se Manual side 3.
 • ISTC-kontroller viser OFF i stedet for tiden i øverst højre hjørne:
  • Betyder at der ikke er kontakt til MASTER Panelet.
  • Forsøg at tænde for ISTC-kontroller ved at holde inde på Tast 1 i 5 sekunder.
  • Løser det ikke problemet skal du på MASTER Panelet se om der er strøm til panelet.
   • Sluk og tænd for Panelet på elektronikboks bag på panelet og se om der er lys i LED.
   • Se herunder for yderligere detaljer.

Ingen varme:

Hvis der ikke kommer varme fra Panelet og den ønskede temperatur (hånd) er sat højere end målt temperatur (øje), skal man genstarte Panelet ved at slukke og tænde for Panelet på vippeknappen der sidder på elektronikboksen bagpå panelet.

Nu genstartes elektronikken i Panelet og den opsætning der er oprettet tidligere etableres.

Vises dette symbol SSS er Børnesikring aktiv,

Det betyder at Panelerne bliver maks. 60 grader på overfladen, og derfor ikke afgiver så meget varme.

 • Børnesikring aktiveres ved, enten:
  • Tast 1 + 4 samtidig, så aktiveres børnesikring og symbolet SSS vises på display.
  • Deaktiveres på samme måde.
  • På nye installationer leveret efter 2017 skal man holde Tast 1 + 4 inde i 5 sekunder.

Kontroller at Panelet kommunikerer med ISTC kontrolleren:

 • Tryk på Tast 1 på ISTC-kontrolleren – når du trykker vil Panelet blinke GRØNT til dig 2 gange for SLAVE og 4 gange for MASTER.
 • Er det ikke grønt blink skal Panelet konfigureres igen som MASTER eller SLAVE – se Manual side 5 og 6.

Hvis ingen af Panelerne varmer

selv om ønsket temperatur (hånd) er højere end målt temperatur (øje), skal du kontrollere:

 • om der er strøm til Panelerne, du kan slukke og tænde for et Panel og se om der er lys i LED ved siden af sluk/tænd knappe.
 • Er der strøm er det givetvis MASTER panelet der fejler og det undersøger vi ved at:
  • Slukke og Tænde MASTER panelet så det genstarter.
 • Er der strøm skal du se på LED lampen om den lyser RØDT, med blink eller fast RØDT lys
  • Er det tilfældet skal du kontakte os for yderligere fejlfinding -https://infravarme.com/kontakt/
 • Er det MASTER der fejler kan du konfigurere en ny MASTER, så der kommer varme igen og det Paneler der fejler sendes til reparation. Dette gælder for installation mere end ét panel.
  • Konfigurer et af de andre Paneler til MASTER – se Manual side 5.

Udskiftning af elektronik på Infravarme Panelet.

Udskiftning af elektronik kan forekomme og det vil kun ske efter samtale med Infravarme, som i givet fald vil sende en Elektronik der passer til det specifikke Panel.

 • Der findes flere typer Elektronikbokse
  • Sort Elektronikboks – med ledninger koblet direkte på printkort i Elektronikboksen
   • På den type skal det være en elektriker der udfører udskiftningen.
   • Elektronikboksen afmonteres fra Panelet og ledninger afmonteres og sættes på stikkene i den nye Elektronikboks.
   • Den gamle elektronikboks skal returneres til Infravarme i samme emballage som den nye blev leveret.
  • Sort og Grå Elektronikboks med udvendige stik.
   • Den kan man selv skifte eller få elektriker til det.
   • På Elektronikboksen sidder de stik der først kan frigøres når selve Elektronikboksen er skruet af Panelet med de 4 yderste skruer.
   • En lille tab på det enkelte stik på Elektronikboksen løftes og du kan trække stikket ud.
   • Stik kan ikke ombyttes da de er i forskellig størrelse – se også labels på Elektronikboks.

Blink og lys på Elektronikboksen:

4 grønne blink = MASTER, ved tryk på Tast 1 på ISTC-kontroller.

2 grønne blink = SLAVE, ved tryk på Tast 1 på ISTC-kontroller.

Rødt blink betyder at Panelet ikke er konfigureret / opsæt imod ISTC-kontroller.

Rødt lys betyder at der er fejl på Elektronik – kontakt Infravarme. https://infravarme.com/kontakt/

Udgivet i 1 kommentar

Tips og Tricks – Infravarme SMART – video

Her finder du et antal Video – YouTube, der viser og guider dig igennem opsætninger på ISTC-kontrolleren:

 

En kort introduktion til Infravarme SMART – Sunnyheat.

 

Oprette programmer med tider og temperatur.

 

Koble Program til dag, på Tysk

 

Infravarme SMART panel leveres med ISTC.kontroller koblet til Panelet, her viser hvordan du Koble ISTC-kontroller med Panel.

 

Du kan indstille fravær til brug ved ferie o.l.. Denne funktion overstyrer dine Programmer og holder den ønskede temperatur i den givne fraværsperiode,

 

Udgivet i 1 kommentar

Montering af Infravarme HOT Paneler

Montering og installation af Infravarme HOT Paneler.

Udpakning af Infravarme Hot Panel:

Vær opmærksom på IKKE at trække panelerne ud af emballagen, men at du åbner emballagen og løfter Panelet ud, FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PANELET.

Leverancen består af infravarme Hot Panel i hver sin karton, samt én karton med strømledninger og den intelligente ISTC kontroller (hvid boks ca. 10 x 10 cm), samt evt. andet bestilt tilbehør.

Montering og placering i rummet:                                                  

Infravarme Hot Panelerne skal monteres i loftet jævnt fordelt i rummet for at give den ensartede varme i rummet. Panelerne kan monteres i rammer i det sænkede loft eller i wire/kæder.

 • Afstand fra vægge skal være 120 – 150 cm.
 • Afstand fra gulv 250 – 280 cm er ideelt, men Panel kan også hænge lavere/højere.
 • Minimums afstand imellem loft og Panel skal være 10 cm, ellers er Panelet ikke effektivt.

Montering i loft med Wire / kæder.

MONTERINGS ØJER MÅ IKKE FLYTTES.

Garantien dækker ikke når / hvis de i rammerne monterede monteringsøjer flyttes.

Panelet monteres hængende fra loft i 4 stk. kæder eller wire der fastgøres i de 4 øjer.

Bemærk: Wire, kæder og kroge til montering er ikke med i leverancen.

Montering i sænket loft – Grid loft – systemloft:

Hot Yoga Panelet måler 119,5 x 59,5 og kan lægges i skinnerne i det sænkede loft.

Vær opmærksom på at der er minimum 25 cm fri luft imellem Infravarme Hot Panelet og det faste loft over, så elektronik på oversiden af Infravarme Panelet kan afkøles.

ISTC-kontroller, styreenhed og termostat

ISTC-kontroller monteres med to skruer (så den kan løftes af) på en indervæg ca. 160 cm over gulv, gerne ved instruktørpladsen. Bør ikke monteres på ydervæg, da det giver en forkert temperaturstyring.

Strøm – 230volt:

Strømkabel med stik monteres på Panelets bagside i elektronikboksen. Vær opmærksom på at

det skal give et ”KLIK” når stikket skubbes ind i elektronik boksen for korrekt forbindelse.

Overskydende ledning bør hænges op, så det ikke ligger på Panelet, på grund af varmen.

Trådløs kommunikation:

ISTC-kontroller kommunikerer trådløst med Infravarme HOT Panelerne. Der skal ikke trækkes ledninger til kommunikation og styring. Når Paneler er hængt op og tilsluttet strøm skal kommunikationen opsættes. Det aftales med Infravarme.

Data og Strømforbrug:                        Se i øvrigt Datablad.

Hvert panel bruger 2.000 watt / 8,8 Amp.

Mål: 60 x 120 cm (59,5 x 119,5 cm)

Vægt: 15,6 Kilo

Vedligeholdelse:

ISTC kontroller – skift af batterier efter 24 mdr. 4 stk. AA batterier.

Panel kan aftørres med fugtig klud / støv klud.

Er der støv og snavs på oversiden anbefales det at støvsuge panelets overside.

 Vi står altid til rådighed for en snak og gode råd om placering og installation af infravarme Hot Paneler.

DU kan hente denne vejledning- klik her,  Montering af Infravarme HOT Paneler.