Opvarmning af BOLIG med IR Varme

IR varme i køkkenet, stuen, havestuen, på badet, sommerhus, husbåd mm.

Opvarmning af bolig med IR varme.

Infravarme IR varme kan med fordel monteres og anvendes som den eneste varmekilden i boligen, eller som supplerende varmekilde:

På badeværelset.

 • Spejl på væggen, infravarme ir varme med Spejloverflade, eller
 • Infravarme ir varme i loftet, der giver en god fordeling af varmen i rummet.
 • Sluk centralfyret om sommeren og overlad opvarmning af badeværelset til infravarme ir varme

I gangpartier.

Vi oplever tit at der kan være koldt i gangen, især når der er trappe til 1. sal opleves et kuldefald. Gangen kan opvarmes med ir varme og er der trappe til 1. sal kan kuldefaldet ved en korrekt placering af ir varme panelet stoppe kuldefaldet. Infravarme ir varme med Spejloverflade er populært i gang og Hall.

Spisepladsen i køkkenet eller hyggekrogen i stuen.

Opvarmning af de steder hvor vi slapper af, spisepladsen i køkkenet eller ved sofagruppen i stuen.

Her ønsker vi måske en lidt højere temperatur end der, hvor vi går og arbejder. Montér et infravarme ir varme panel på væggen ved spise pladsen eller i loftet, og et ved sofagruppen.

Opvarmning af bolig, er den største energisluger i de Danske hjem. Tanken er – det er dyrt at opvarme alle de mange kubikmeter luft i hele køkken-alrummet eller i hele stuen, når vi kun sidder i et lille område. Altså opvarmer vi de områder med infravarme ir varme, så vi får nogle varme zoner at opholde os i. På denne måde sparer vi Co2, og pengebog.

Infravarme IR varme i Udestuen eller Terrassen:

Har du brug for lidt ekstra varme eller opvarmning i udestuen så er det oplagt at bruge Infravarme Terrassevarmer

Hjemmekontor:

Har du hjemme kontor på Repós oplever du måske træk og kulde. Det kan du afhjælpe med et infravarme panel over dig eller en Infravarme Fodvarmer til at sætte fødderne på, når du sidder eller står op og arbejder. Fodvarmeren bliver 38 grader varm og sørger for at dine fødder er varme – med varme fødder fryser du ikke.

Lavenergi huse:

Disse huse er bygget efter helt specifikke principper, med opsummering af varme og genvinding af varmen i den luft der suges ud af huset m.m.

Ofte er det lave vandtemperaturer der cirkuleres i et lavenergihus, hvorfor det tager lang tid at løfte temperaturen. Infravarme ir varme mærkes hurtigt.

Sommerhus:

Det er nødvendigvis ikke i alle rum der skal være infravarme ir varme, men i stue/køkken og bad er der varme på.

Vandrør o.l. der ligger i gulvet i køkken og bad bliver frostsikret da beton og gulv er varmet op af infravarme ir varme. Ønsker man kun frostsikring i perioder kan temperaturen godt sættes lavere. Infravarmepanelerne leveres med intelligent varmestyring, således at der nemt kan programmeres ind tider og temperatur.

For campingvogn og båd gælder samme princip.

Renovering og istandsættelse af huse og bygninger:

 • Udtørring af vægge, ved nybygning, reparation evt. pga. skimmelsvamp.
 • Bevaringsværdige bygninger, hvor rørsystem ikke er muligt.
 • Kirkebænke, ir varme under bænkene opvarmer kirken
 • Hurtig installation, opvarm og brug lokalet straks, ingen langvarig centrali
 

Opvarmning af bolig med IR Varme giver flere fordele.

 • Etablering: Hurtig og nem installation – sæt stikket i stikkontakten. Ikke behov for separat fyrrum, intet varmetab i luft og rør-kanaler.
 • Økonomi: Lave etableringsomkostninger, sammenlignet med andre alternative varmesystemer, ingen udgifter til vedligeholdelse og årlig service.
 • Trådløs styring: Trådløs ISTC temperaturstyring, ingen ledning – nem opsætning af automatik, også via PC. Dør og vindues sensor som optioner.
 • Miljøvenligt: Miljøvenligt og lydløst varmesystem, ingen lyde fra pumper og blæsere. Intelligent programmering via trådløs kontroller, også via PC. En ren varmekilde uden forbrænding eller krav til udluftning.