Infravarme - tilbehør til Infrarød Varmepanel

Udnyt mulighederne med termostatsæt, loftbeslag, fodstøtter, rammer m.m.

Infravarme Standard tilbehør.

Infravarme STANDARD er et energivenligt og effektivt Infrarød varmepanel i meget høj kvalitet. Leveres med sikkerheds glas eller i stål, slimline eller med ramme, i flere farver, med motiv og som spejl.

Infravarme Standard leveres komplet med ledning og stik til stikkontakt.

Termostatstyring.

Infravarme STANDARD tilsluttes direkte til stikkontakt eller integreres i strømudtag af elektriker. En trådløs termostatstyring kan tilkøbes til styring af ønsket temperatur på de ønskede tider. Det består af en Termostat med styring samt et stik til stikkontakt eller til indbygning. Termostaten på væggen vil ud fra den ønskede temperatur tænde og slukke for strømmen til det infrarøde varmepanel.

Fodstøtter til gulvplacering.

Fodstøtter til placering af Infravarme Standard på gulvet, tæt på hvor man sidder, og med mulighed for at flytte rundt på infravarme panelet. De leveres i aluminium og i træ.

Loftbeslag.

Rammemodeller og stålmodeller kan monteres i loft med et dedikeret loftbeslag. Bestilles sammen med Infravarme STANDARD panelet. Beslag til vægmontage er leveres med som standard.

Rammer.

Stort udvalg i rammer fra den smalle 10 mm alu-ramme over brede rammer i forskellige profiler samt trærammer.

LED Lys.

Infravarme Standard leveres i udvalgte størrelser som spejle komplet med indbygget LED lys. Infravarme panelet kan leveres med LED lys på alle fire sider, eller blot på to sider. Infravarme Standard med LED lys leveres i både modeller med ramme og modeller uden ramme.

Infravarme STANDARD. 

et energivenligt og effektivt Infrarød varmepanel i meget høj kvalitet.

Infravarmepanelet leveres med sikkerhedsglas eller i stål, slimline, med rammer, i flere farver, med motiv og som spejl.

 
  • Termostatstyring: Trådløs termostat sæt til stikkontakt eller til indbygning ved f.eks loftmontering.
  • Fodstøtter: Til placering, hvor man sidder og til at flytte rundt på.
  • Loftbeslag: Til montering i loftet og på skråvæg.
  • Rammer: Stort udvalg i rammer, fra den smalle 10 mm alu ramme til brede rammer i forskellige profiler – også i træ.