Infravarme SMART tilbehør til Infravarmepanelet

Mange muligheder med Infravarme - strålevarmepanel til opvarmning af bolig og erhverv

Infravarme Smart Tilbehør.

Infravarme Smart leveres med ISTC kontrolleren til styring af temperatur manuelt eller via det som du opretter i automatikken.

Derudover kan infravarmevarme løsningen suppleres med følgende tilbehør:

Bevægelsescensor.

Når bevægelses censor registrerer personer i rummet sendes et signal til ISTC kontrolleren som regulerer temperaturen ud fra det du har oprettet i den intelligente styring. Eksempel: Et rum med grundvarme på 18 grader, men hvor der ønskes 22 grader når der er folk i rummet. Det kan være et kælderrum, gildesal, kontor eller andet.

Dør- og vindueskontakt.

Når døren eller vinduet åbnes sendes et signal til infravarmepanelerne om at ”slukke” for varmen eller om at bibeholde en ønsket temperatur.

Direkte lys – tilslutning af lyskilde.

Infravarme Smart tilbyder tilslutning af lys. lamper m.m. direkte til Infravarmepanelet. Med denne funktion kan lys tændes fra ISTC kontrolleren eller en dedikeret trådløs lampekontakt.

LED lys.

Lavenergi LED lys kan monteres i stikket på bagsiden af panelet.

Gulv stativ.

Gulvstativ monteres på infravarmepanelet så det er bekvemt og nemt at placere infravarme SMART, hvor der er behov for det. Tæt på lænestolen, i kontoret osv.

45 ° beslag til montering i loft eller på væg.

Stål vinkelbeslag gør det muligt at placere Infravarme Smart i 45 grader, vandret på vægen f.eks. over dør/vindue, eller lodret i et hjørne.

Infravarme Smart Trådløs Varmestyring IR Varmepanel

Infravarme Smart, behagelig varme med mindst muligt energiforbrug.

Det intelligente Infravarmepanel kan placeres på gulvstativ, således at varmen er der hvor det er behov for varmen. 45° Vinkelbeslag gør det muligt at placere Infravarmepanelet f.eks over dør/vindue eller lodret i et hjørne. Dør / vindues kontakt sender et signal til Infravarmepanelet om at “slukke” for varmen eller om at bibeholde en ønsket temperatur. Læs mere om Infravarme Smart her.

  • Gulvstativ: Placer Infravarmepanelet der hvor det behov for varmen
  • Beslag: 45° vinkelsbeslag til loft / væg monteringl 
  • Dør/Vindues kontakt: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet
  • Bevægelsescensor: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet