Infravarme økonomi - Hvad koster Infravarme?

Miljøvenligt varmesystem til bolig og erhverv

Infravarme Økonomi.

Hvor mange Infravarme paneler skal jeg bruge i min bolig eller på kontoret – hvad koster Infravarme?

Investeringen i Infravarme er nem at beregne, driftsomkostninger er en anden størrelse, men de kan også estimeres.

Har du i dag et overblik over varmeudgifterne, som udover brændsel, olie, gas, træ og el også kan have udgifter til vedligeholdelse, eftersyn samt skorstensfejer. Disse omkostninger kan vi bruge til sammenligning.

Med en Infravarme løsning har du ikke udgifter til vedligeholdelse, serviceeftersyn, justering og skorstensfejer.

Vi leverer Infravarmepaneler med trådløs intelligent varmestyring  der automatisk regulerer temperaturen ud fra de indtastede tider og og ønsket temperatur. Infravarmepanelet er tændt hele tiden og den intelligente styring (PI regulering) beregner den effekt der skal til for at holde den ønskede temperatur. Det giver en optimal udnyttelse af energien, når vi på den måde kan køre på “fartpilot”. Du sparer penge.

Vi leverer også Infravarmepaneler der styres med en trådløs termostat, der tænder og slukker for panelet når temperaturen ændrer sig.

Endelig er der mulighed for at elektrikeren kobler Infravarmepanelerne op på husets intelligente el-system f.eks. KNX, som derved styrer Infravarmepanelerne.

Ser man på alternativer til Infravarme, er der Gas baseret centralvarme, varmepumper o.l. – alle har de hver deres pris afhængig af opgaven.

Har boligen i dag en el-baseret opvarmning med f.eks. konvektions el-ovne, ved vi at man sparer 30-40% på elregningen ved at gå over til Infravarme som bolig varme

Andre overvejelser ved valg af varmekilde kan være det miljømæssige og Co2 udslip.

Olie, Gas og brænde har et Co2 udspil, og forurener vores klode. Infravarme kan være Co2 neutral når du anvender strøm fra solceller, vindmøller, biogasanlæg m.m.

Hvad koster Infravarme – hvor mange Infravarmepaneler skal jeg bruge?

Investering i en Infravarmeløsning til en Bolig på 130 m2, vil kunne gøres i prisniveauet kr. 75.000 til kr. 110.000. Det store spring i prisen skyldes dels at der er flere produkter at vælge imellem, antal værelse kan variere og så i øvrigt huset isoleringsgrad og opdeling.

Investeringen og etableringen af Infravarmepaneler kan gerne fordeles over flere år.

Som virksomhed er det også muligt at få en Finansiering igennem IKANO som vi samarbejder med.

  • Vedligeholdelse: Tørres af med fugtig klud.
  • Varmestyring: Intelligent og trådløs varmestyring.
  • Service: Ingen udgifter til årlig service.
  • Størrelse: Flere størrelser og modeller.