Infravarme Fodvarmer - supplerende varmekilde

Ingen montering - skal blot tilsluttes stikkontakten

Infravarme Fodvarmer – privat. 

Med Infravarme Fodvarmer som supplerende og energivenlig varmekilde, kan inde temperaturen sænkes og du sparer på varmeregningen. Infravarme Fodvarmer får en overflade temperatur på ca. 38°C, der styres af den indbyggede termostat.

Fodvarmeren lægges blot på gulvet ved læsestolen, skrive bordet eller andre steder i boligen, hvor der er behov for en supplerende varmekilde.

Infravarme Fodvarmer på jobbet.

Fodvarmer benyttes i dag i mange kontormiljøer og hjem, som den foretrukne supplerende varmekilde, ved kontorarbejdspladsen, i receptionen, i butikken, på lageret – ja alle steder, hvor du har behov for en ekstra varmekilde. Alternativet er en varme-blæser der ikke er ligeså energieffektiv og lydløs, og som hvirvler støv rundt i luften.

Kontor med flere medarbejdere.

Her oplever man ofte at medarbejderne trives bedst ved forskellige temperaturer.
Enkelte medarbejdere føler at der er fodkoldt og her kan Infravarme Fodvarmer være en glimrende løsning. Fryser medarbejderen kan en elektrisk Fodvarmer afhjælpe dette.

Infravarme Fodvarmer Udendørs.

Overfladen opvarmes til plusgrader, med et forbrug på 85 watt. Fodvarmerens temperatur afhænger af ude temperaturen og gulvets temperatur. Den benyttes i værkstedshaller, markeder, pølsevogne og andre steder, hvor du er udsat for kulde i dit virke eller hobby.

Fodvarmer Udendørs bør ikke benyttes ved gulvtemperaturer på over 15°C.

Nem tilslutning – 230 v
Fodvarmeren skal blot tilsluttes strøm. Læg den på gulvet hvor den skal benyttes.

Fodvarmeren er IP66 godkendt, CE og EMV certificeret.

Sænk temperaturen i rummet, spar penge på varmeregningen.

Med Infravarme Fodvarmer som supplerende varmekilde, kan indetemperaturen sænkes, samtidig som der spares på varmeregningen. Hver gang du sænker temperaturen med 1 grad, sparer du 5% på varmeregningen. Infravarme Fodvarmer får en overflade temperatur på ca. 38°C, der styres af den indebyggede termostat.

 
  • Størrelser: B:60 x H:40 x D:1,5 cm.
  • Forbrug: Strømforbrug i 8 timer, ca. 500 watt = kr.1,25 pr dag
  • Strømforbrug: 60 eller 85 Watt.
  • Levering: Lagervare