Hot Infravarme - special designede IR Varmepanel

Udviklet af Tyske ingeniører til Hot Yoga og træning i en opvarmet sal

Hot Infravarme – til Hot Yoga.

eller træning i et opvarmet rum

Mange faktorer spiller ind når det skal vælges varmesystem til Hot Yoga eller træningscenter.  Infravarme IR Varmepanel  vælges i dag af flere og flere, da de infrarøde varmestråler har en positiv effekt på vores krop, muskler og led.

  • Hvordan du bruge lokalet – er det kun til Hot Yoga, eller skal du også bruge lokalet til kold træning?
  • Hvordan skal du designe Studiet? – er det vigtigt at det er lækkert og stilfuldt?
  • Skal varmesystemet være lydløst, så du kun mærker varmen, men ikke ser eller hører varmesystemet??
  • Er varmen vigtigst – design ikke så afgørende?

Infravarme IR Varmepanel til Hot Yoga.

fra Crea Sunnyheat, giver dig og dine kunder den ultimative varmeoplevelse. Infravarme IR Varmepanel leveres komplet med trådløs intelligent ISTC kontroller til automatisk styring af temperatur og tid m.m. Den trådløse ISTC kontroller kan styre et uendeligt antal Hot IR Varmepanel. Det er også muligt at programmere og styre tider og temperatur via en PC med software som DailyPlan.

Differentieret Varme.

Ønskes det differentieret varme i samme lokale, er dette også muligt, gøres enkelt med en ekstra ISTC kontroller.

 

Vi har erfaring og rådgiver gerne.

Vi har erfaring fra forskellige Hot Yoga studier. I din planlægningsproces kommer vi gerne med gode råd og taler med dine rådgivere, det kan være elektrikere, arkitekt eller andre håndværkere. Når din nye Hot Yoga sal er klar til dine klasser, er vi gerne med på sidelinjen, enten på telefon eller i dit studie. Vores opfølgning stopper først når du er klar! Vi har ikke kun solgt en god og sund varmeløsning, vi har indgået et samarbejde med dig i årene fremover. Skal du senere ændre på de oprettede tider, eller udvide med flere klasser, er vi klar til at hjælpe dig, enten på telefon eller on-site i din Yoga sal.

Har du behov for referencer? Vi formidler gerne kontakt til vores Hot Yoga kunder i Danmark, Sverige og Norge. Eller endnu bedre…formidler kontakt, så du kan aftale at komme forbi og opleve varmen i en Hot Yoga sal med Hot Infravarmepaneler fra Sunnyheat.

 

Kontakt os gerne på telefon 0045 7070 7922 eller send en mail til [email protected] du har spørgsmål i forbindelse med Hot Infravarmepaneler til dit Hot Yoga studie.

 
 
  • Financiering: Vi samarbejder med Ikano Bank som gerne financierer Hot Infravarmepaneler
  • Zone opvarmning: Nemt, via ekstra ISTC kontroller.
  • Overfladetemperatur: Infravarmepanelets overfladetemperatur kan reguleres.
  • Installation: Enkel installation, monteres i loftet, tilsluttes 230V.