Hot Infravarme Varmepanel - til Hot Yoga

sund og korrekt varme med Infravarme

Hvorfor er Hot Infravarme en god varmeløsning?

Hot Infravarme til Hot Yoga. Varmen er vigtig i et Hot Yoga studie – derfor kommer kunderne!

  • Det er vigtigt at kunne varme op hurtigt
  • Overfladetemperaturen på varmekilden må ikke være for høj, så den er skadelig

Opvarmning af lokalet på kort tid er vigtigt, ca. 1½ time fra 20° til f.eks. 38°. I opvarmnings perioden vil Hot Infravarme panelerne arbejde ved ca. 180° – 200 overfladetemperatur. Den temperatur giver en kraftig stråling der ikke opleves behagelig over længere tid. Derfor er det vigtigt at et varmesystem baseret på infrarød varme har en automatisk regulering så lokalet varmes op til ønsket temperatur hurtig med høj temperatur og at temperaturen på panelernes overflade justeres ned til en behagelig stråling ca. 80° – 100°, som er gavnlig for træningen og ikke skadelig for øjne og hud. Indtil for nogle år siden var det ikke muligt at opvarme et lokale til 40 grader på kort tid med infrarød varme uden at man benyttede industriprodukter. Disse produkter arbejder ved en meget høj temperatur fra 300°– 500°. Industriprodukter giver en så kraftig stråling og producenterne foreskrive derfor at de monteres med minimum afstand fra gulv på 3,50 meter. Et Infrarød varmepanel med så høj en overfladetemperatur udsender Klasse A stråler. Den kraftige stråling kan give kedelige symptomer og gener som tørre øjne og irriteret hud i bedste fald.

Hot Infravarme.

Infrarød varmepaneler udstråler klasse C stråler, de langbølgede stråler der opvarmer behageligt uden gener, irritation og bivirkninger. I tillæg sørger automatikken i Infravarmepanelet for at temperaturen på overfladen reguleres ned automatisk når den ønskede temperatur er nået, så overfladetemperaturen er lav ca. 80° – 100° når træningen starter.

Hot Infravarme giver Store træningsmæssige fordele for dine kunder.

Hot Yoga lokaler, der er opvarmede med Hot Infravarme paneler til 35°- 40°, giver store træningsmæssige fordele. De infrarøde stråler har samme evner som solens varmegivende stråler, der trænger hurtigere og længere ind i muskler og led. Med Hot Infravarme paneler bliver kroppen hurtigere og dybere opvarmet og dine kunder vil opleve en større smidighed, der f.eks. gør det muligt for dem at komme langt dybere ind i stillingerne i yoga og pilates. Den dybe muskulære opvarmning har desuden en positiv betydning for udskillelsen af affaldsstoffer.

Hot Infravarme fordele i lokalet

Hot Infravarme paneler er en lydløs varmekilde, da varmen ikke fordeles af en blæser. De infrarøde stråler opvarmer gulv og vægge, der afgiver varme til luften. Du vil derfor opleve en ensartet varme i hele lokalet. Fugtigheden vil fordampe i kraft af varmen fra gulv og vægge og du opnår derfor tillige et lokale uden grobund for skimmel og svamp, hvilket også bidrager til den gode oplevelse.

Læs mere om Hot Infravarme til Hot Yoga på vores side Hot Infravarmepaneler eller via vores Blog, eller direkte hos producenten af Hot Infravarmepanelerne, Sunnyheat i Tyskland.

 
 
Hot Infravarme til Hot Yoga / Bikram Yoga / Hot Pilates.

Hot Infravarmepaneler fra Sunnyheat er lydløse, FIR teknologien, lange infrarøde bølger, gør at du oplever varmen intens og behagelig. Studie ejere og Instruktører, vælger Hot Infravarmepaneler fra Sunnyheat til Hot Yoga studiet, således at de undgår støj fra eksempelvis rør og varmepumper. Støv hvirvler ikke rundt, bakterier fordeles ikke i luften. Luften er ikke længer en varmeleder, men objektene som bliver opvarmet ( gulv, væg, tak/loft, mennesker mm.). Opvarmning med Hot Infravarmepaneler, er varme der hvor du har behov for varmen, i lokalet. Der er ikke behov for noget ekstra fyrrom til Hot Infravarme varmepanelerne.

 
  • Styring: Med trådløs ISTC kontroller eller via PC.
  • Opvarminingstid: Fra 20 – 40 grader på 60 til 90 minutter.
  • Overfladetemperatur: Infravarmepanelets overfladetemperatur kan reguleres.
  • Installation: Enkel installation, monterers i loftet, tilsluttes 230V.