Fodvarmer

Fodvarmer Hjem/Kontor får en overflade temperatur på ca. 38°C, der styres af den indbyggede termostat. Strømforbruget er lavt – 60 watt.Fodvarmeren har en overflade på 0,25 m2, måler 60 x 40 cm og er 1,5 cm høj. Fodvarmeren er støbt i et mineralsk materiale og er vedligeholdelses venlig.

Fodvarmer Hjem/Kontor er økonomisk i drift, energiforbruget er lavt – ca. 12 øre pr. time ved en KwH pris på kr. 2,20. Strømforbrug i 8 timer =  kr 1,10.

IP66 godkendt, CE og EMV certificeret

Fodvarmer

Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Altid varme fødder – fodvarmer til mange formål!

Nyd varmen med vore  energibesparende Fodvarmere – hjemme, på jobbet, eller udendørs.Varme fødder varmer hele kroppen. Fodvarmer Hjem/Kontor får en overflade temperatur på ca. 38°C, strømforbruget er lavt – 60 watt, og den indbyggede termostat holder temperaturen på ca. 38°C. Varmen opleves behagelig, du mærker den varme overflade og infravarmen.

Fodvarmeren kan anvendes siddende med fødderne på fodvarmeren eller stående ved disk eller hæve/sænkeborde.

Sænk temperaturen i rummet og spar penge på varmeregningen.

Varme fødder varmer resten af kroppen. Med Fodvarmeren som supplerende varmekilde kan indetemperaturen sænkes og du sparer på varmeregningen. Når du sænker temperaturen i rummet med 1 grad, sparer du 5% på varmeregningen.

til kontor og hjem - varme fødder
Du ser på: Fodvarmer
Læs mere